به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، طي روزهاي اخير تحولات بحرين شتاب چشم گيري يافته و حوادثي مانند شکل گيري جنبش تمرد، شکنجه ريحانه الموسوي، لغو تابعيت آيت الله نجاتي به همراه 30 نفر از انقلابيون و...باعث شده دوباره اين انقلاب جاني تازه يابد و چشم انداز پيروزي نهايي را روشن تر نمايد.
«سيد جعفر علوي» از رهبران حزب العم بحرين بوده و از مخالفان برجسته رژيم آل خليفه به شمار ميآيد.
مردم بحرين از هم اکنون خود را براي تظاهرات روز 14 آگوست [23 مرداد] آماده ميکنند.
جنبش « تمرد بحرين» خواستار حضور گسترده مردم در تظاهرات روز 14 آگوست شدهاند. اين روز با استقلال بحرين از استعمار انگليس نيز مصادف است.
جنبش تمرد 14 آگوست تاکيد و ادامه انقلاب 14 فوريه 2011 است
سيد جعفر علوي در همين زمينه گفت: حرکت جوانان و مردم بحرين در 14 آگوست در راستاي تاکيد و ادامه خواستههاي انقلاب بحرين بوده که از 14 فوريه سال 2011 آغاز شده است. اين انقلاب با هدف سرنگوني اين نظام و خشک کردن ريشههاي فساد اين رژيم است. اين در حالي است که وحشيگري و جنايت رژيم آل خليفه براي جهانيان آشکار شد. رسوايي اخلاقي اين نظام نيز در برهنه کردن زنان و تجاوز و حمله به آنها نيز بيش از گذشته آشکار شده است. از سوي ديگر اين رژيم به مقدسات نيز بي احترامي کرده و مساجد زيادي را تخريب کرده و قرآنها را به آتش کشيده است.

آل خليفه بايد همانند ديگر ديکتاتورها به زبالهدان تاريخ انداخته شود
وي تاکيد کرد: اين جنايتها ضرورت خلاص شدن از اين رژيم را بيش از پيش آشکار ساخت و بايد اين رژيم همانند ديگر طاغوتها و ديکتاتورها به زبالهدان تاريخ انداخته شوند.
سيد جعفر علوي به اين موضوع نيز اشاره کرد که جوانان بحريني در دوره اخير اقداماتي را در دفاع از خانه و ناموس خود انجام داده و به مقابله با نيروهاي رژيم آل خليفه پرداختهاند.
وي گفت: زماني که نيروهاي آل خليفه با سلاحها و ابزارهاي مختلف به سرکوب جوانان و انقلابيها ميپردازند، حق طبيعي جوانان است که به دفاع از خود بپردازند.
وي درباره تاثيرگذاري تحولات اخير مصر بر روي انقلاب بحرين گفت: طبيعي است که تحولات کشورها بر روي يکديگر تاثير بگذارند.

بادهاي تغيير متوقف نشده و همچنان کشورها را فرا ميگيرد
سيد جعفر علوي گفت: ملت بحرين تلاش دارند تا از تجربه ديگر کشورها استفاده کند. بادهاي تغيير هنوز متوقف نشده است و کشورها را فرا ميگيرد به خصوص کشورهايي که در سايه ظلم و سرکوبگري به سر ميبرند.
وي افزود: ترديدي وجود که مصر يکي از منتشر کنندگان تغيير در منطقه بوده و طي دو سال اخير دو تغيير بزرگ در اين کشور روي داد و البته ملت بحرين از اين تجارب استفاده خواهد کرد.
23 مرداد ميتواند نقطه عطف ديگري را در انقلاب مردم بحرين ايجاد کند. در آخرين مورد شکنجه هاي آل خليفه، ريحانه الموسوي از زنان انقلابي بحرين در جلسه اول دادگاه از شکنجه شدن خود و اقدام زندانبانان آل خليفه در مجبور کردن وي براي بيرون آوردن لباسهايش گفت و اين موضوع خشم انقلابيون را برافروخت. اين در حالي است که وزارت کشور بحرين با صدور بيانيه اي شکنجه شدن ريحانه الموسوي و عريان کردن وي در جريان بازجويي را تکذيب کرد، اما بخش آزاديها و حقوق بشر جمعيت وفاق در رد بيانيه مذکور چنين اطلاعيه اي صادر نمود: ريحانه الموسوي در اولين ملاقات با همسرش اين امر را به اطلاع وي رسانده بود و همسر ريحانه نيز به بخش آزاديها و حقوق بشر جمعيت وفاق اطلاع داد و اين موضوعي است که اگر پايه و اساس نداشته باشد؛ قرباني نميتواند مدعي آن شود.
اينها همه در کنار شليک گازهاي اشک آور و سمي، به زير گرفتن انقلابيون توسط ماشين، تخريب مساجد شيعيان و سلب تابعيت ساکنين اصلي اين سرزمين، بخشي از اقدامات آل خليفه و آل سعود است. در همين جهت هفته پيش رژيم آل خليفه تابعيت آيت الله شيخ حسين نجاتي را به همراه 30 نفر از انقلابيون لغو کرده و آنها را براي ترک کشور تحت فشار قرار داده است.
آيت الله شيخ عيسي قاسم با موضع گيري در قبال اين حرکت، با اشاره به مسالمت آميز بودن تظاهرات و تجمعات مردم بحرين براي رسيدن به خواستههايشان اعلام کرد: کوچاندن ناحق هر شهروندي در هر سطحي نقض قانون اساسي و بدور از دين و انسانيت است؛ چه برسد به آيت الله نجاتي که داراي اين سطح علمي و اجتماعي و جايگاه ديني است.

انتهاي پيام/ر